Έρευνες για τον αγνοουμένο Καραμπετιάδη Ιωσήφ…

img_20170201_141107

   Έπειτα από την έκκληση βοηθείας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των συγγενών του αγνοουμένου Ιωσήφ Καραμπετιάδη, η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα, με ισχυρή δύναμη εθελοντών διασωστών, συμμετείχε στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017.

   Η έρευνα επικεντρώθηκε στις γειτονικές της οικίας του αγνοουμένου περιοχές, ενώ ερευνήθηκαν σχολαστικά και σημεία όπου συνήθιζε να επισκέπτεται. Η έρευνα η οποία ξεκίνησε από την περιοχή των εργατικών κατοικιών του Αγ. Σάββα Δράμας όπου και η μόνιμη κατοικία του αγνοουμένου, επεκτάθηκε στον Σ.Σ. Δράμας και στην περιοχή του Κολυμβητηρίου. Παρά τις πολύωρες προσπάθειες όλων των Συλλόγων και των μεμονωμένων εθελοντών που συμμετείχαν, οι έρευνες αποδείχθηκαν άκαρπες.

   Ο Ιωσήφ Καραμπετιάδης του οποίου η τύχη αγνοείται από τις 9 ἠ 10 Ιανουαρίου 2017, πάσχει από Αλτσχάιμερ και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη του, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν! Ευχόμαστε για αίσιο αποτέλεσμα!

lost-karabetiadis

Ευχαριστούμε την Περιφερεική Ενότητα Δράμας για την συνεισφορά της στα καύσιμα των αυτοκινήτων της Ε.Δ.Ε.Ο. που συμμετείχαν στην έρευνα!

Advertisements